ΕΔΟΕΑΠ: Συνεχίζουμε τον αγώνα

EDOEAP

Συνεχίζουμε τον αγώνα 

-για τον αυτοδιαχειριζόμενο ΕΔΟΕΑΠ 

-για να ματαιώσουμε τα σχέδια κυβέρνησης κι εργοδοτών

 

Μία ακόμη εκλογική μάχη δόθηκε σήμερα στην ΕΣΗΕΜΘ για την ανάδειξη των εκπροσώπων στα όργανα του ταμείου μας ΕΔΟΕΑΠ, αν και ψήφισαν μόνο 198 από τα 840 μέλη (άλλο ένα κατόρθωμα του προεδρείου της ΕΣΗΕΜΘ, που απαιτεί καταβολή ετήσιας συνδρομής 75 ευρώ για να ψηφίσει κάποιος-α, εν μέσω του πλήθους των ανέργων, κακοπληρωμένων εργαζόμενων και χαμηλοσυνταξιούχων!).

Δεδομένων των ολοένα και δυσμενέστερων συνθηκών που βιώνει ο κλάδος μας, αλλά και του συνεχιζόμενου αποκλεισμού συναδέλφων από τις εκάστοτε κάλπες, τα ποσοστά που καταγράψαμε ως «ασύνταχτες» δυνάμεις έχουν πολλαπλή αξία. Αποτυπώνουν μια δυναμική στάση στο κοινωνικό πεδίο βάσης. Κι αυτό έναντι των μνημονιακών υποψηφίων-διοικούντων, με το γνωστό ψηφοθηριακό μηχανισμό και τις πελατειακές σχέσεις.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που μας ψήφισαν, στηρίζοντας τη διάθεση για αγώνα προς υπεράσπιση των εργασιακών-ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας με τον αυτοδιαχειριζόμενο ΕΔΟΕΑΠ -όχι επαγγελματικό ταμείο- και στέλνοντας το σαφέστατο μήνυμα ότι:

Οι εκβιασμοί κυβέρνησης και εργοδοτών δεν θα περάσουν. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε απέναντί τους. Το μέτωπο αντίστασης και αντίδρασης θα μεγαλώσει και εν τέλει θα ματαιώσει τα σχέδιά τους.

Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε τον αγώνα και να δώσουμε τις μάχες για:

– την αξιοπρέπεια 
– τα δικαιώματα των εργαζόμενων 
– την ίδια την ενημέρωση.

Βαγγέλης Σπυριδωνίδης

Παναγιώτης Χαραλαμπίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *